Tür: Ödüllü Makale Yarışması

Konu: Kişisel Verilerin Korunması ve Önemi

Düzenleyen: Kişisel Verileri Koruma Kurumu

Son Başvuru Tarihi: 01.03.2021

Katılım Şartı: Yarışmaya Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri Katılabilir.

Katılım: Yarışmaya katılacak olan katılımcılar, makalelerini Ek’te belirtilen akademik makale kurallarına göre 30 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlayıp, başvuru formunu doldurarak Microsoft Word ve Pdf formatında [email protected] adresine gönderecektir

Düzenleyicinin Açıklamaları

Konu

Makaleler; Kişisel Verilerin Korunması ve Öneminin – Ulusal ve Uluslararası Uygulamalar göz önünde bulundurularak – hukuki, sosyal ve teknik açıdan değerlendirilmesine dair tüm konularda hazırlanabilecektir.

Amaç  

Makale yarışması ile 7 Nisan “Kişisel Verilerin Korunması Günü” münasebetiyle, toplumda kişisel verilerin korunmasına yönelik farkındalık düzeyinin artırılması ve kişisel verilerin korunmasına dair yapılacak akademik çalışmaları teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Format

Yarışmaya katılacak olan katılımcılar, makalelerini Ek’te belirtilen akademik makale kurallarına göre 30 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlayıp, başvuru formunu doldurarak Microsoft Word ve Pdf formatında [email protected] adresine gönderecektir. Yarışmaya katılanların aynı adrese yüksek lisans ya da doktora öğrencisi olduklarına dair belgeleri de göndermeleri gerekmektedir.

Ödül 

Kategori bazında birinci, ikinci ve üçüncü seçilen makalelere para ödülü verilecektir.

Ödül Töreni

7 Nisan 2021*

Katılımcılar 

Yarışmaya yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilir.

Tarihler

Son Başvuru : 1 Mart 2021 

Kazananların İlanı : 1 Nisan 2021 (Kurum İnternet Sayfası)

Ödül Töreni : 7 Nisan 2021

ÖDÜLLER

1. 5.000 TL

2. 4.000 TL

3. 3.000 TL

*Pandemi koşullarının devam etmesi halinde yeniden değerlendirilecektir.

Akademik Makale Kuralları

Başvuru Formu

KVKK Akademi Makale Yarışması Aydınlatma Metni